Skip links

Na Bohinjsko noč v soboto, 10. avgusta, ob 20:00 v Ribčevem Lazu z brezplačnim organiziranim prevozom

Organizator: TD Bohinj, Občina Bohinj, Turizem Bohinj

Bohinjska noč je največja in osrednja poletna zabavna prireditev. Bohinjska noč ne ve, kako so se včasih zabavali, ne uči o naši dolgo ohranjeni tradiciji, ne obuja starih običajev. In je to tudi ne zanima. Je dan, ko se preprosto sprostimo in si privoščimo zabavo, obkroženo s čudovito kuliso Bohinjske kotline.

Letos so se v Turističnem društvu Bohinj pridružili skrbi za okolje in živali, ki bivajo na tem območju in so v ta namen sprejeli odločno in odlično odločitev. Ognjemeta več ne bo. Na Bohinjski noči, kot se bo prireditev od zdaj imenovala, se je spremenil koncept v želji, da se pripravi pravi vrhunec poletja za vse obiskovalce. Še vedno bo največja zabava poletja, ki se bo pričela ob 12. uri z domačo tržnico, živo glasbo s programom za otroke, nadaljevala se bo na tradicionalnem prizorišču Pod skalco, kjer bo za to namensko postavljen oder. Na njem bodo nastopali CoverLover, zvezda večera bo Jan Plestenjak, na koncu za popolno zabavo pa bo poskrbela še Veseljakova petkova pumpa z DJ Johnyjem. Med 22.00 in 23.00 uro bo poseben program na jezerski gladini, ko bodo obiskovalci lahko uživali v vodni glasbeni predstavi ter presenečenjem na ladjici na Bohinjskem jezeru. Po jezeru se bodo spustile še svečke v jajčnih lupinicah, ki bodo obkrožale goreči kres na vodi.

Vabimo vas, da za prihod na prireditev uporabite brezplačen organiziran prevoz. Vozni redi in podrobnejši program si oglejte v prilogi.

Bohinjska-noč_letak-z-voznim-redom_SLO_ANG

Return to top of page