Obvestilo Slovenskih železnic za maj: nadomestni prevozi in zamude

NADOMESTNI PREVOZ: JESENICE – BOHINJSKA BISTRICA IN OBRATNO

Zaradi del na progi Jesenice – Bohinjska Bistrica je med 9. in 12. majem in med 15. in 19. majem organiziran nadomestni prevoz.  Nadomestni avtobusi ustavljajo na vseh postajah in postajališčih, kot bi sicer vlaki, in sicer po voznem redu: Vozni red nadomestnega prevoza.  Na omenjenih avtobusih ni mogoč prevoz oseb na električnih invalidskih vozičkih. Prav tako ni mogoč prevoz koles in živali.
Pri nadomestnih prevozih lahko nastajajo zamude, kar prosimo upoštevajte pri načrtovanju potovanja. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.

AVTOVLAK NE VOZI: BOHINJSKA BISTRICA – NOVA GORICA IN OBRATNO 

Zaradi vzdrževalnih del na progi Bohinjska Bistrica – Nova Gorica avtovlak ne vozi od 1. aprila do 7. maja. Potnikom se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

NADOMESTNI PREVOZ: PODBRDO, GRAHOVO – MOST NA SOČI IN OBRATNO

Zaradi del na progi Podbrdo-Grahovo-Most na Soči je od 1. aprila do 7. maja organiziran nadomestni prevoz namesto vlakov, in sicer na odseku Podbrdo – Grahovo, za nekaj vlakov pa na odseku Podbrdo – Most na Soči. Avtovlaki ne vozijo. Nadomestni avtobusi ustavljajo na vseh postajah in postajališčih, kot bi sicer vlaki, in sicer po voznem redu: Vozni red nadomestnega prevoza. Na omenjenih avtobusih ni mogoč prevoz oseb na električnih invalidskih vozičkih. Prav tako ni mogoč prevoz koles in živali. Pri nadomestnih prevozih lahko nastajajo zamude, kar prosimo upoštevajte pri načrtovanju potovanja. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.

Več novic

Parkirnina Bohinj, Foto: Mojca Odar
V četrtek, 8. junija 2023 začnejo veljati nove cene parkirnin. ...

SLO
Parkiranje v Bohinju je dovoljeno le na označenih parkiriščih.
Šotorjenje ter prenočevanje z avtodomi in ostalimi vozili je dovoljeno le v kampih in na parkiriščih za avtodome.

EN
Please leave your vehicle in one of the designated car parks.
Tents, caravans and other vehicles can stay overnight only in campsites and in designated caravan car parks.